Verkoopstyling

Een huis waarvan de styling in orde is, spreekt aan. Je hoeft niet door de inrichting heen te kijken en je ziet jezelf er al wonen. Wil jij jouw huis verkopen? Zorg er dan voor dat je huis op de juiste manier gestyled is.

Bekijk onze voorbeelden

Verkoopstyling van Houseview

De concurrentie en het aanbod op de woningmarkt is groot. U als verkoper wilt uw woning het liefst zo snel mogelijk tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen.

Met de verkoopstyling van Houseview kan dat! Uw woning wordt optimaal gepresenteerd voor een breed publiek. Onze stylisten denken met u mee, zijn creatief, flexibel en vernieuwend.
Door aan de kleinste details te denken zijn de plannen tot in de puntjes afgewerkt. Iedere ruimte van de te verkopen of te verhuren woning wordt onder handen genomen en zo optimaal mogelijk gestyled voor de verkoop.

Speciaal voor de verkoopstyling hebben wij tal van woonaccessoires op voorraad. Allemaal mooie en luxe items die wij inzetten tijdens het verkoopklaar maken van het huis.

Voor

Na

Sfeervol baden

Iedereen droomt van een sfeervolle badkamer waar je fijn kunt ontspannen na een drukke dag. Waar je je even waant in luxe. Met accessoires wordt jouw badkamer een heel nieuwe uitstraling gegeven. Klaar voor de restyle? Go!

Een hotel slaapkamer

Wat altijd heel prettig oogt is is als de slaapkamer  een luxe en rustige uitstraling heeft. Eigenlijk een beetje hetzelfde gevoel als een hotel. Maar hoe creëer je het ultieme hotel gevoel in jouw slaapkamer? Wij zorgen voor de juiste styling.

Voor

Na

Voor

Na

Gezellige eetkamers

De plek voor een goed ontbijt, een brunch of een uitgebreid diner met vrienden of familie. In een gezellige eetkamer duren de avonden eindeloos.

Kleine ruimtes inrichten

Een kleine ruimte inrichten blijft lastig. Maar hierbij helpen wij je graag een handje!

Voor

Na

Zorg dat kopers verliefd worden op jouw huis en laat 'm opfrissen

Met relatief kleine aanpassingen zorgen wij voor een instant opfrisser voor je huis. En het levert uiteindelijk meer op.

Ga jij ook voor een hogere verkoopwaarde en een snellere verkoopkans?